Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

A Mátyásföldi Lawn Tennis Club  (továbbiakban: Adatkezelő) 

Az online sportolói és egyesületi adatok hatékony kezelése és nyilvántartása céljából kezeli a regisztrált felhasználók, oktatók, és sportolok személyes adatait, kizárólag az egyesületi hatékony működtetésének céljából, valamint a szolgáltatásaival kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az adatkezelő rendelkezik belső szabályokkal, rendelkezésekkel, intézkedési tervekkel, amely az itt leírtakon is túlmutat, azonban mivel a szervezet belső működési mechanizmusához szorosan kapcsolódik, így itt ez nem került részletes taglalásra. 

Az adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak, edzőknek, versenyzőknek rendelkezésre bocsájtott személyes adatait.

A felhasználó és látogató az mltcsport.hu oldalon regisztrációt nem kezdeményezhet, regisztrációs felület csak az egyesület adminisztrátora számára elérhető el. 

 

Az adatkezelő részletes adatai:

Egyesület neve: Mátyásföldi Lawn Tennis Club

székhelye: 1065 Budapest, Bökényföldi út 27.

Cégjegyzék száma: 01-02-0004372

Adószáma: 18008711-2-42

E-mail: mlawntc@gmail.com

Telefon: +36-1/407-0175

 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása, valamint az EU 2016679 rendeletének megfelelése.

Hozzájárulás az adatkezeléshez:
A versenyző, sportoló, edző az egyesülethez való csatlakozása során kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre:
sportolók, edzők, versenyzők

A kezelt adatok köre:
a sportolok, edzők, versenyzők által megadott a versenyzéshez és kapcsolattartáshoz és számlázáshoz szükséges adatok: 

  • Név
  • Elérhetőség (telefon, email)
  • Születési hely, idő
  • Anyja neve
  • Lakcím
  • Szülő gondviselő neve
  • Arckép
  • Egyesületi azonosító
  • Versenyengedély száma
  • Versenyzési osztály
  • MLSz azonosító kód

Az adatgyűjtés célja:
A sportolói, versenyzői, edzői nyilvántartás egy hatékony és eredményes egyesületi üzletmenet és versenyeztetés érdekében.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személyek:

  • Mátyásföldi Lawn Tennis Club vezetése által megnevezett személyek
  • Best Sales Team Kft. Cím: 1164 Budapest, Bíztató út 44/a  mint szerver és program üzemeltető
  • MLSZ Budapesti Igazgatóság​ Cím: 1053 Budapest, Curia utca 3.  mint a labdarúgó játékosok igazolását és versenyengedélyét bonyolító igazgatóság
  • Dr. Béres Gábor    Cím: 2600 Vác, Deákvári főút 13.    mint sportorvos
  • Magyar Tenisz Szövetség 1037 Budapest. Mikoviny utca 6. mint a tenisz játékosok igazolását és versenyengedélyét bonyolító szövetség

 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 5 éven belül törlésre kerülnek.

A sportoló, edző, versenyző a következő űrlap segítségével (Személyes adatok törlésének kérelme.), kérheti a saját adatainak törlését, zárolását, vagy helyesbítését. Lehetősége van továbbá, hogy tájékoztatását kérjen a személyes adatai kezeléséről.
 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a sportoló, versenyző, edző erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a kérelmező kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

A honlap tartalmainak megjelenét kizárólag az Mátyásföldi Lawn Tennis Club dedikált emberei végzik, kereskedelmi és értesítő elektronikus leveleket az igénylők számára rendszeres jelleggel küldenek.  

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a sportoló, versenyző, edző erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a sportoló, edző vagy versenyző nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

 

Cookie kezelése az oldalon

Mi is az a süti (cookie)?

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy weboldalt látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, felhasználásra kerülnek pl. az online bevásárlókosarak használatakor, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

Az mltcsport.hu  weboldal a következők céljából használja a sütiket:

információ gyűjtése azzal kapcsolatban, hogyan használja Ön a weboldalt - annak felmérésével, hogy weboldalunk melyik részeit látogatja vagy használja leginkább, így megtudhatjuk, hogyan biztosítsunk Önnek még jobb felhasználói élményt oldalunkon.

Az Ön navigációjának megkönnyítése érdekében weboldalunkon és annak funkcióinak használata során, így biztosítva a zökkenőmentes felhasználói élményt.

Fontos, hogy csak a regisztrációval rendelkezők adatait tároljuk a felhasználó által megadott adatmélységig, kiegészítve az aktuális IP címmel.

Google Analytics sütiket arra használjuk, hogy információt gyűjtsünk azzal kapcsolatban, hogyan használják látogatóink weboldalunkat. Ezek a sütik nem tudják Önt személy szerint beazonosítani (az éppen használt IP címet is csak részben rögzítik), olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalt nézett meg a látogatónk, a felhasználó a weboldal mely részére kattintott, hány oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje, melyek voltak az esetleges hibaüzenetek - mindezt weboldalunk fejlesztésének, valamint a felhasználók számára biztosított élmények javításának céljával.

Google Analytics sütikkel kapcsolatos további tudnivalók érdekében kérjük, kattintson ide.

Hogyan ellenőrizheti és hogyan tudja kikapcsolnia a sütiket?

Minden modern böngésző engedélyezi a sütik beállításának a változtatását. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek általában megváltoztathatóak, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal felajánlja a választás lehetőségét, hogy szeretne vagy nem sütiket engedélyezni.

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a sütik célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy felhasználóink nem lesznek képesek weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

A legnépszerűbb böngészők süti beállításairól az alábbi linkeken tájékozódhat: